понеділок, 7 вересня 2020 р.

Найкраща спортивна громада в Рівненській області серед команд Отг 2020 – Немовицька!!!

Найкраща спортивна громада в Рівненській області серед команд Отг 2020 – Немовицька!!!

 Дуже приємно було долучитися 6 вересня 2020 року до збірної Немовицької Отг і взяти участь в обласному спортивному багатоборстві серед спортивних команд отг Рівненської області. Цього року змагання проводилися в Млинові так як минулого року саме Млинівська Отг здобула першість в цих змаганнях в Корнині, що біля Рівного. Наступного року – 2021-му господарем змагань стане наша Немовицька отг, адже саме ми вибороли перемогу!!!

Шашки, шахи, піднімання гирі, настільний теніс, волейбол та вперта непоступлива боротьба! І найсолодша мить перемоги!!!!   

    Дуже гарно зіграли з хлопцями у волейбол! Хоч у нашій команді і поєдналися гравці з конкуруючих внутрішніх волейбольних команд Немовицької Отг (Зносичі, Тинне та Немовичі), та майстерність і спільна мета зробили свою справу. Заміс був неймовірним! І все ж з волейболу в нас друга сходинка. Першість взяв Млинів. Що ж чекаємо наступної зустрічі і звісно реваншу!!!

      Головне, що спорт нашої області і нашої Немовицької отг впевнено розвивається, і до вже постійних учасників спортивних змагань долучається молодь. Особливо це радує нас педагогів, вчителів фізичної культури, які традиційно активно беруть участь в спортивно-масових заходах, і своїм прикладом надихають молодь. А також готують юних спортсменів!

 ФОТО

 

 

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Краща спортивна громада! Всеукраїнські фінальні спортивні змагання . Ворохта

https://docs.google.com/document/d/1hUfsiQZVPg8p2-Yz4snRWl8pv-yIOfRA/edit?usp=drivesdk&ouid=100863959351211546960&rtpof=true&sd=...